L
O
A
D
I
N
G

Услуги

Serivice Section

Възстановителни процедури

За повишаване на общата двигателна активност и повлияване на често срещани проблеми като: дискова херния; дископатия; възпаление на седалищния и лицевия нерв; артроза на шийните прешлени; артроза на колянната и тазобедрената става.

Ортопедични заболявания

Възпаления на мускули и сухожилия след травми; следоперативна интервенция на костно-сухожилния апарат; коригираща терапия на гръбначния стълб (сколиози) по метода Шрот от лицензиран и единствен в града кинезитерапевт и на ходилата при подрастващи (плоскостъпие).

УНГ

синузит; рино-фарингит; отит; парализа на гласните струни. „Физио-кинезис” е съвременно и спокойно кътче в центъра на града, обзаведено по последни европейски изисквания и оборудвано с най-модерна апаратура. Удобното разположение на центъра го прави лесно достъпен за майки с колички, трудно подвижни пациенти и инвалиди.

Акушеро-гинекологични проблеми

хронични възпаления; следоперативна терапия; родови травми при деца. Във „Физио-кинезис” работят специалисти кинезитерапевти, а процедурите се назначават от лекар-специалист по физикална и рехабилитационна медицина.